Política de privadesa – Aviso Legal – Política de cookies

Qui som

La nostra adreça web és: https://atgn.es.

Esther León Castellnou 39734519-H
Escola de Dansa ATGN
Carrer López Peláez n.12 bis 43002
Tarragona

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

T’informem que el web atgn.es de la qual és titular Esther León Castellnou (en endavant, “el portal o lloc web”), compleix amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament ( UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) així com la lO 3/2018, de 5 de desembre de protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, normativa en matèria de protecció de les persones físiques pel que fa a l’ tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades.

PRINCIPIS PER AL TRACTAMENT

En el tractament de les dades personals aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències de la normativa en matèria de protecció de dades personals:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: requerirem el consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics dels quals informarem prèviament amb absoluta transparència;
Principi de minimització de dades: demanarem únicament les dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals són necessaris;
Principi de limitació de l’termini de conservació: les dades seran mantinguts durant no més temps de l’necessari per als fins de l’tractament, en funció a la finalitat, informarem de el termini de conservació corresponent;
Principi d’integritat i confidencialitat: les dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Són preses totes les mesures possibles per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Dades sol·licitades I FINALITAT DE TRACTAMENT

Com Usuari ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens remetis directament o mitjançant el lloc web, exonerándonos de qualsevol responsabilitat sobre els mateixos. Com a usuari, has garantir l’exactitud i autenticitat de les dades personals facilitades havent d’aportar la informació completa i correcta en els diferents formularis de captació de dades d’aquest lloc web.

A aquest efecte, l’informem que les dades que ens facilites ho fas d’una manera voluntària i estàs facilitant que siguin incorporats als nostres sistemes d’informació amb la finalitat següent:

Formulari de contacte: per enviar informació sobre la consulta realitzada (nom, cognoms i correu electrònic), obtenint la legitimació corresponent mitjançant la relació precontractual de les parts;

Mitjançant la introducció de les dades, com Usuari atorgues el consentiment exprés i inequívoc, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos, perquè procedim a el tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. També implica el consentiment a la transferència internacional de dades, a causa exclusivament al fet que algun dels proveïdors o tercers que proveeixen serveis necessaris per al desenvolupament d’aquesta web es troben ubicats en altres països. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis que oferim.

Es fa expressa menció als menors de 14 anys, en relació a l’tractament de les seves dades personals. Els esmentats menors no podran accedir a aquest lloc web sense el consentiment dels seus pares o tutors.

ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

Esther León Castellnou informa que no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per tal cessió. Les entitats que intervinguin en qualsevol fase de l’tractament estan obligades a observar el secret professional i a l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal. Com encarregats de tractament, Esther León Castellnou té, entre d’altres, contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès a el compliment de les disposicions normatives d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:

 • Política de privacidad 1&1 IONOS España S.L.U. Para 1&1 IONOS España S.L.U. (con domicilio social en Avenida de la Vega, 1 Edificio Veganova 3 Planta 5 Puerta C de Alcobendas, CP 28108, Madrid) (en adelante ” IONOS “) la protección de sus datos personales es para nosotros una prioridad. IONOS respeta y cumple la legislación vigente en materia de protección de datos. La  presente política de privacidad tiene como objetivo proporcionar la máxima transparencia sobre el tratamiento de sus datos personales.
 • Google LLC: con domicilio en 1600 Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View (California), Estados Unidos, presta servicios consistentes en servicios de computación en la nube, de medición y de correo electrónico. Política de privacidad y demás aspectos legales de dicha compañía en el siguiente enlace: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/Google participa y ha certificado su cumplimiento con el marco del acuerdo entre EE.UU. y la Unión Europea denominado Privacy Shield, habiéndose comprometido a someter toda la información personal recibida de países miembros de la Unión Europea a los principios derivados del Privacy Shield.Adhesión de Google al Privacy Shield:https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active
 • Caseproof, LLC, a Utah Limited Liability Company: Empresa con la que gestiono y creo cursos, gestiono pasarelas de pago y membresías. Consulta los detalles de su política de privacidad: https://memberpress.com/privacy/

Esther León Castellnou garanteix en tot cas com Usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, en els termes que disposa la legislació vigent. Per això, podràs exercir els teus drets remetent una sol·licitud expressa a l’adreça postal indicada a l’encapçalament i / o enviant un correu electrònic a info@atgn.es, indicant en l’assumpte: Drets ARCO-POL, i adjuntant fotocòpia del teu DNI. Al seu torn, com a Usuari, tens dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada de l’consentiment no afectarà la licitud de l’tractament efectuat abans de la retirada de l’consentiment. També tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si consideres que poden haver-se vist vulnerats els teus drets en relació a la protecció de les seves dades davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al carrer Jorge Juan, 6, 28001 -Madrid o mitjançant la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/

DURADA DEL TRACTAMENT

Les dades facilitades per l’Usuari, es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir el cap de l’tractament i / o durant el termini pel qual poguessin derivés responsabilitats legals pels serveis prestats, segons correspongui en cada tipus de tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o destrucció total dels mateixos. Esther León Castellnou es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

Per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privacitat, pots posar-te en contacte amb Esther León Castellnou a l’adreça de correu electrònic: info@atgn.es

Data de l’última actualització: 2021.03.17

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça UP s’inclourà en el correu electrònic de reinicialització.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Esther León Castellnou 39734519-H
Escola de Dansa ATGN
Carrer López Peláez n.12 bis 43002
Tarragona

info @ atgn. es

Política de Galetes / Cookies

Per poder tenir les galetes / cookies actualitzades, he contractat el servei de  Complianz qui es dedica a realitzar un escaneig mensual del meu lloc web informant sobre les cookies utilitzades, a més d’ajudar-me a oferir-te una major transparència, deixant que tu, com a usuari de la pàgina web, tries amb total llibertat les galetes que realment vols veure o no.

Què no són les galetes: No són arxius de virus, spam, troians, cucs, spyware, ni programació publicitària ja sigui estàtica a la pàgina o en format de finestra emergent (pop-up).

On es guarden

A cada navegador, (Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox, etc.), i no a l’usuari. Per comprovar això pots entrar al mateix domini web i verificar en dos navegadors diferents, veient que les preferències poden ser diferents en cada un, oa la finestra privada dins del mateix navegador.

Què passa si no les actiu

A manera d’exemple, els possibles efectes per no autoritzar l’ús de galetes poden ser els següents:

 • No podràs accedir a l’àrea de client, àrea personal, ni cap que requereixi de la confirmació
 • No es podran recollir les dades necessàries per analitzar el lloc web, impedint saber com millorar
 • No podràs compartir el contingut de la pàgina web en xarxes socials com ara Facebook, Twitter, Instagram, entre d’altres.
 • No podràs realitzar comentaris al blog
 • No podràs utilitzar cap xarxa social, ja que totes fan servir cookies per poder oferir el seu servei.
 • En determinats llocs de dominis web, es pot considerar la teva navegació com a correu brossa per no poder identificar
 • Aquesta llista és merament enunciativa, no limitativa.

Com exercir els teus drets

En qualsevol moment pots desactivar les galetes que no vulguis utilitzar, canviant el teu consentiment com s’indica en l’àrea de definició de les cookiesdentro d’aquestes polítiques.

Com eliminar totes les galetes

Pots eliminar i / o bloquejar les cookies, per a tota navegació que facis o per a un domini web determinat. Aquesta configuració has realitzar-la en cada navegador, si ho fas en un navegador i no en els restants de el mateix dispositiu, s’assumirà que en els altres si acceptes l’ús de galetes. Això no ho puc fer per tu, hauràs realitzar-la de manera responsable i singular en cada navegador i / o dispositiu que així ho desitgis.

Como cada navegador posee configuraciones diferentes, deberás dirigirte a la parte de ayuda de cada uno para ver el caso en particular. En esta sección se hace mención a los más comunes, no obstante por actualizaciones de los navegadores o del sistema operativo que estés utilizando, esto puede variar. Lo mejor es que siempre acudas a los manuales de uso de tu navegador, estos links que te dejo son meramente orientativos.

 • Chrome: Ir a Menú – Configuración (en Mac: Preferencias) – Ajustes Avanzados – Privacidad – Aquí elige si configurar las cookies o eliminar las cookies existentes. Para más información puede visitar la ayuda de Chrome. 
 • Internet Explorer: Ir a Herramientas – Opciones de Internet – Privacidad – Privacidad – Configuración – Opciones avanzadas. Configure lo deseado. Para más información puede visitar la sección de ayuda propia del navegador 
 • Firefox:Ir a Menú – Preferencias – Privacidad – Mostrar cookies – Configurar según lo que desee. Para más información puede visitar la sección de ayuda del navegador 
 • Safari: Safari – Preferencias – Privacidad – Realice la configuración deseada. Para más información puede visitar la ayuda de Apple 
Guía sobre las cookies

Si quieres saber lo que ha dicho la Agencia Española de Protección de Datos al respecto, solamente debes darle clic a este enlace.