L’equip

L’equip professional que t’espera a l’escola està format per unes mestres creatives i apassionades. Recolzem als nostres alumnes en la seva  progressió amb positivitat, orientant-los en la perseverança per millorar tècnica i artistísticament.

Esther, la directora diu: “En aquest projecte m’acompanyen professors de dansa, un equip especial i transversal que té com objectiu evolucionar, aprendre dels errors i créixer amb l’experiència i fer d’aquest món un món més lliure” 

 

L’equip

L’equip professional de professores que t’esperen a l’escola està format per unes mestres creatives i apassionades. Recolzem a les nostres alumnes en la seva  progressió amb positivitat, orientant-los en la perseverança per millorar tècnica i artistísticament.

Ana Sempere –
Dansa Contemporània i repertori

Ariadna Fabregas –
Jazz i Comercial

Esther León –
Iniciació a la dansa, Dansa clàssica, Formació de R.A.D

Natàlia Artero –
Dansa clàssica, iniciació al contemporani i jazz

Núria Anglès –
Claqué


Paula Montalvo –
Jazz i Comercial

Sonia Rico –
Danses urbanes

Ingrid Solé –
Dansa clàssica, repertori i Formació de R.A.D

La visió de l’Esther, la directora

El moviment és una part particular de mi des de ben petita, recordo la meva àvia dient que era com una boleta de vidre que no parava de giravoltar. La dansa per a mi era i és llibertat.

Sóc una persona creativa amb fascinació per la bellesa del meu ofici i amor per la cultura.

Després d’aprendre la tècnica que hi ha darrere d’un bon mestre, formar-me intensament i sentir el batec de molts cursos lectius, el somni de dirigir la meva pròpia escola de dansa s’ha fet realitat. Durant aquests anys d’aprenentatges personals la dansa sempre m’ha fet costat i vull compartir aquesta experiència de creixement amb els alumnes, famílies i professors per contribuir així a fer un món més lliure, un món que balla”.

“La dansa és descobrir, descobrir, descobrir”

Martha Graham

Direcció

López Peláez n.12 bis, 43002 Tarragona

Com arribar

Horari d'atenció

Dilluns a divendres: 16:30 - 20:30
Dissabtes: 10:00 - 13:00

Contacte

info@atgn.es
Truca'ns al 977 22 88 52
o al 665 48 83 15